top of page

Általános Orvos  Tájékoztató

Kérjük olvassa el figyelmesen tájékoztatónkat, amennyiben valamely ponttal kapcsolatban kérdése van vagy nem ért egyet vele keresse munkatásainkat. Ön a beutaló kitöltésével és aláírásával elfogadja az itt leírtakat.

A beküldő Orvos / Klinika (jogi személy) vállaja:

Kijelenti hogy meggyőződött a röntgenfelvétel szükségességérő, megfelelően felmérte a páciens anamnézisét, a röntgenfelvétel ellenjavallatára utaló körülményt nem talált, ezért felelősséget vállal, amit semmilyen körülmények között nem terhel át a Miskolczy Dentaltrend Kft-re

Vállalja az elkészült felvétel teljeskörű kiértékelését, az azon található kórképek diagnosztizálását, kijelenti hogy nem kívánja hogy a Miskolczy Dentaltrend Kft. kiértékelje a felvételt, ennek terhét és felelősségét teljes mértékben átvállalja.

A Miskolczy Dentaltrend Kft. személyi adatokat tartalmazó dokumentumokat (röntgen felvételeket) ad át a Beküldő orvos/klinika részére, a páciensek kifejezett hozzájárulásával. Ezt a Google Drive szolgáltatás segítségével, "link birtokában bárki megtekintheti" funkcióval teszi. A megosztási link 14 nap érhető el, ezt követően automatikusan törlődik. A Miskolczy Dentaltrend Kft vállaja ,hogy a megosztási linket mint kulcsot a személyes adatokat tartalmazó felvétel letöltéséhez csak és kizárólag  a páciens kifejezett hozzájárulásával a beküldő orvossal és klinikával osztja meg. A Beküldő orvos és Klinika vállalja hogy ezt a linket az érvényes jogszabályok betartásával kezeli, harmadik félnek nem adja ki, az ilyen tevékenységből eredő károkért felelősséget vállal, nem terheli tovább a Miskolczy Dentaltrend Kft-re. 

A Beküldő orvos/Klinika a beutaló kitölrtésével és aláírásával vállalja hogy elfogadja a az adatkezelés itt leírt módját, a Google Drive adatvédelmi útmutatójával tisztában van (https://policies.google.com/technologies/product-privacy?hl=hu) .

A CBCT Studio (jogilag Miskolczy Dentaltrend Kft) vállaja:

Nem kínál semmilyen más fogászati szolgáltatást a páciensek részére, a röntgenfelvételt követően garantáltan visszautalja őket a beküldő orvoshoz.

Nem végzi el a felvételek kirétékelését, ez a beküldő orvos feladata és felelőssége.

A beküldött páciensekről adatbázist kezel, amit negyedévente megoszt a beküldő orvossal

Az általa kezelt páciensadatokat, az érvényes jogszabályoknak megfelően kezeli.

bottom of page